maanantai 24. helmikuuta 2014

Sonnäin.

"Ponnen blogistit kuolleet sukupuuttoon.

Osanottoni."

Näinson.


15 kommenttia:

  1. Son ku kerräilee alle nelkun kilsoja ni taitaa kuolla pois.

    VastaaPoista
  2. Joo kukkia net rahtaat jo Ritavaarale rekkalasteittain. Että kait son näin käyny.

    VastaaPoista
  3. Ponsilaiset pärjää enää vain yhdessä kisassa ja se on veren puhtauskisa!

    VastaaPoista
  4. Mut sehän onki kisa, jossa kannattaa pärjätä.

    VastaaPoista
  5. Blogistiikka on niin kova laji että puhdas veri on edellytys menestykselle - mutta se ei takaa mitään.

    VastaaPoista
  6. Joo, lenkilläkin pitää käydä jos aikoo menestyä. Blogistiikassakin ;-)

    VastaaPoista
  7. Muistan vielä ajat, kun OMAn blogi + hpk oli internetin paras saitti! Päivät menneet palaako koskaan.

    VastaaPoista
  8. Kuulu oikeisiin sidosryhmiiin niin siellä ne päivät on nytkin.

    VastaaPoista
  9. Ponsilaiset parantukaa! Teille ei yksinkertaisesti sovi lyhyt ja ytimekäs viestintä sirkuttimessa. Tai sopihan se lisäksi kunhan tulee pitkiä ja paantumattomia. Kertoisitte Anonyymi edes miten sinne sidosryhmiin pääsee? Pitänee ilmeisesti maksaa Ponnen jäsemaksu, kerätä joukot ja vaihtaa johtokunta ens viikon sunnuntaina. Teidän toilailuinne takia. Olen pettynyt. T. Mie

    VastaaPoista
  10. Pellon Ponsi ry:n suunnistajat tekee just niin ku huvittaa tämän nettihomoilun suhteen.
    t. Johtokunta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksesta. Arvostan tätä suuresti. Nyt välkähti miksi kirjoittelu on päättynyt (eli varmaa sitten nettihomoilu). Arvostan suuresti johtukuntaa ei muutako valittava samat jambat ja naiset seuraavaksi viideksikymmeneksi kahdeksi vuodeksi. ANONYYMIsyys on parasta.
      T. Mie entinen pettynyt Mie

      Poista
  11. Syvimmät pahotteluni itseni puolesta jos kellään on elämän sisältö hukassa ilman säännöllistä tekstiä tällä sivustolla tai jotain muuta harmia on tilanne synnyttänyt. Samoin olen pahoillani oman sivustoni jäädyttämisestä minkä tein itseäni varten. Vaikeiden vuosien jälkeinen paluu on edelleen kesken joten pyrin keskittymään olennaiseen ja toisaalta hpkni on tätä nykyä täynnä yksityisasioitani joita en halua julkisesti jakaa. Harjoittelustani kerron mielelläni joten tartu hihasta kisapaikalla tai lähesty muuten. Kahden hpkn, henkilökohtaisen ja julkisen pitoa erikseen en taida aloittaa.

    Tämä blogi ei ole juurikaan päivittynyt muutaman seikan vuoksi. Ensinnäkin pääkirjoittajat ovat olleet 7-15 viikkoa ilman vakituista nettiä elämässä irheilijan elämää. Toisekseen rikoin koneeni vuoden vaihteessa ja en ole käynyt sen koommin alueella josta voisi suomenkielisen sellaisen hankkia. Siksi kirjoittelen nyt Näyhän vanhalla pyyhkäisypuhelimella jonka kanssa kirjoitusvirheet ovat yhtä yleisiä kuin vaikka nimimerkki mien teksteissä. Katsos kun itselläni on tavallisesti käytössä 2003 Pellon ladun ja polun arvonnasta voitettu panasonic ja jossa oli valmiiksi ladattuna käen kukkumista soittoääneksi. Koska pyrimme pitämään tekstien laadun korkeana en täölä sitten kirjoittele blogitekstejä. Velipoika taas on Suomeenpalattuaan ollut hpksta päätellen opiskelukiireinen kun yhtenä päivänä ei ehtiny käymää kuin kerran reenaamassa. Annetaan hänelle rauha paketoida opintonsa jooko, kyllä se sitten taas kirjoittaa kun pääsee pelloon hakkaamaan pitkää ja kovaa reeniä - ffyysistä rasitusta, henkistä lepoa.

    On mulla jo monta kuukautta ollu aloitus valmennusopin kakkos ja kolmososaan mutta paketoin ne sitten kunnon koneella. Uusia ideoita ei ole virinnyt toistaiseksi mutta onhan tässä vielä monta pitkää nautiskelua eli 30k lenkikiä ennen kuin kesä koittaa ja hankin sen koneen.

    Laittaisin loppuun videon mutta en osaa. Youtubeen hakuun vaikka Särkyneet ja tyttö jota rakastan on ihan hyvää punk iskelmää vai mitä Mie?

    mvh Oma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakkoskappaleessa piti kirjoittaa elämässä urheilijan unelmaa eikä puhua urheilijan unelmasta mitään.

      Poista
    2. Eiku vittu urheilijan elämästä.. Siinä näet saatana että miks tässä ei blogitella.

      Poista