lauantai 18. kesäkuuta 2011

Jukola - isoja pyssyjä haastaan #2

Meidän pyssyt ja aseet illan ja yön ja aamun koitokseen.

Ensimmäiselle osuudelle Ponnella on asettaa panssarivaunun lailla jyräävä Tanka, joka kiikarikiväärillään haistaa oikeat letkat. Myös .44 Magnum löytyy kainalokotelosta Clintin innoittamana.

Toisella osuudella viilettää Espii, joka katapultin lailla sinkoaa itsensä rasteille ja valoammusten valaistessa nopeinta reittiä on pitkäjousella hyvä ampua kohti omia hajontoja.

Kolmannelle pätkälle Ponsi heittää Markun, jonka takataskusta löytyy heittotähti, hira shuriken. Muuta tämä mies ei kompassin lisäksi mukaan tarvitsekaan.

Neljännelle osuudelle säntää Näyhä, jonka salaisena aseena on hilpari, älkää kysykö miksi. Selvempää jälkeä mies tekee myös kätevästi mukana kulkevan haupitsin ohjaimissa.

Viidennellä osuudella Ponnen viestiä vie seuran oma pikakivääri Flash salaisena aseenaan torpedot, joita sopivissa paikoissa voidaan kohdistaa vastustajan pohkeisiin happojen muodossa.

Toiseksi viimeisellä osuudella reittä heiluttaa Ponnen mörssäri Reisi, joka singon lailla raastaa rastit poikki ja pinoon.

Ankkuriosuudella Ponnella on kehissä OMa, Kirakan ballistinen ohjus, jota vanha muskettisoturiperinne velvoittaa traditionaalisemmin turvautumaan usein pelkkään pumppuhaulikkoon.

Tämmöisillä pyssyillä siis paukutellan Ravijoella tänä vuonna. Kuntoa ja taitoa pojille matkaan, jos joku vielä tämän ennen paukkua ehtii lukea.


kirjoittaja ei kehota ketään väkivallan käyttämiseen asioiden ratkaisemisessa: peace ihmiset.

2 kommenttia:

  1. Nyt on jostain syystä jäänyt tämän kauden suurviesteissä laukaukset suutareiksi kun sekä Tiomilasta että Jukolasta (ykkösjengi) nappasi hylsyn. Mistä moinen?

    VastaaPoista
  2. PEACE IHMISET! Taistelut antaa ja taistelut ottaa! Meillä ei ketään kairojen taistelijaa jätetä, eikä "hylätä" tuleen makaamaan. Meillä on toimiva monipuolinen ja laaja kalusto ja järeät, eri tilanteisiin sopivat aseet. Ne ei jouda öljyyn. nyt vaan harjoittelemme ja harjoittelemme niiden käyttöä. Tulemme entistä nopeammiksi, taitavemmiksi ja kestävimmekisi niiden käyttäjinä. Eikun tulta päin! Uudet taistelut, uudet haasteet odottavat!
    t. res. ranbo, nyt jo kolmannen luokan nostomies.
    PEACE IHMISET!

    VastaaPoista