torstai 11. huhtikuuta 2013

Yritettiin kyllä.. 10mila-ennakko

Tuossa kevättalvella me yritettiin tosissaan jotta pärjättäis kerranki kevvään suurviesteissä. 10milan osalta piti tehä vähän hankintojaki, mutta kaikki ne kariutu. Tässä käydään läpi, osuus osuudelta, pettymykseen päättyneet kalasteluyritykset ensimmäisestä tekstarista Hitler-videoitten kautta viimeisimpään facebook-viestiin.

Avaukseen yritettiin saaha edellissyksyn yön betonissa loistanutta Istolahen Tuomoa. Ei se kuitenkaan irronnu tamperelaisena mihkään pohjanmaata pohjosempaan joukkueeseen.

Kakkoselle piti laittaa samoista piireistä Hölsön Mikko, eikä varmaankaan tarvinne yösuunnistusmerittejä alkaa kertailemaan?

Pitkälle yölle piti puttailla Lassilan AP:lla ja kärkiletkaanhaan siinä olis jumahdettu.

Kärkiletkassa ajateltiin raastaa hiihtoniilon reisillä, Uusivirran Riston tykittäessä siinä Olle Boströmin selässä koko pätkän.

Sitte oli ajatus karata ja Ikosen Pasiahan siihen kaavailtiin, mutta edellisten tavoin sekään ei irronnu.

Sitte oli ajatuksena, että pistetään varma kortti yksin karuun. Sampo Rahko olis ollut kutosella mies paikallaan.

Putkella piti juosta naapurikylän Juho Korpi jotta länsikairasta joku sais kokemusta kovista paikoista mutta sinnehän se naapurikylään jäi.

Kivelän Masa oli sitten vuorossa vähän pitemmälle päivälle mutta se vaihtoki Hiidenkiertäjiin.

Tokavikalle yritettiin Aleksi Karppista mutta sepä meni taasen Pohjantähteisiin tuikkimaan.

Ankkuriks oli hurjat kaavailut Konsta Vanhasesta, mutta enää ei sitä jaksettu yrittää yheksän pettymyksen jälkeen ja taitaa se poka ymmärtää rahanki päälle nii jäi sitte koittamatta.

Nyppä meillä juoksee viis omaa kasvattia joukkueessa. Semmosilla ei nykysuunnistuksessa tulla. Korkeintaan Teurastetaan jotain ampiaisia.

3 kommenttia:

  1. Pittää hakea itäapuja... Niilä taittuu 10 alle puolen tunnin jne. Ovat ilmasia ja vain hyvä harjotusseura sekä viisumi riittää ylläpito korvaukseksi. Suomen vietiliika on on kohta fol liiga...

    VastaaPoista
  2. Itä-Lapissa oliski ainaki Tiljan Mikko ja ohan se Koillismaaki Aikioineen itäpuolella Väylänvarresta käsin. Hyvin ovat kyllä kehittyneet sitten viime näkemän jos taittuu kymppi alle puolen tunnin.

    VastaaPoista
  3. Ilmasta ei ole kuin verojen maksaminen? Ja siinäkin mennee rahhaa!

    VastaaPoista