keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pellosta käsin

Mie oon täältä sivusta käsin seurannu ku jokku ei taho muistaa että kisoissa voittaa ne kukka tullee noppeiten maaliin. Sillä mistä on kotosin ei vissiin tuloksiin ole suuremmalti merkitystä muuten ku lähtökohtia harjoottelulle ja sukkuroimiselle kokkoillessa.

Eipä se kyllä tieten meitä haittas jos mitalit jaettas sen kesken että kelläkä löytyy eniten kotipitäjän miehiä joukkueesta. Siihen ko otettas suhdeluku mukkaan että millä rosentilla ukkoa on siihen tullu nii mie luulen että met oltas aika korkeella.

Meilä ku ykkösesä viis ukkoa kymmenestä on ommaa kasvattia nii se tarkottaa jotta yli joka sadas ukko viistoistakesäsestä nelineloseen on tiensä siihen raivannu (Pellossa on 15-44 vuotiaita miehiä yhteensä 464, toim. huom).

Tällä kaavalla ko miettii nii Oulusa pitäs 430 paikallista ukkoa juosta kymmentä osuutta, Lohjala kaheksankymmentä, Paimiosa parikymentä ja Jojensuusta sais se 150 ukkoa korvata ulkkareita.

Siihemmalliin, mutta meppä poat ei haikailla sääntömuutoksien perrään. Jos huuellaan nii huuellaan korpeen. Mie luulen että poat tuolla Alastarossa on kuiten olleet iha hipihiljaa ku sutta pölkäävät. Ja ommaan tekemisseen net keskittyyvät. Siinä ku on ihan riittävästi tekemistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti