sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Vastaus ei-kysymykseen

Hyvä Ponnen Uusi tul...

Pellon Ponsi harkitsee vahvasti perustavansa Kylänsaareen Goreen saaren tyyliin keskuksen, josta Ponnen suunnistajia voidaan tehokkasti laivata alavirtaan tai ylävirtaan Väylää pitkin kohti uusia ja innovatiivisia suunnistusseuroja, joilla ei pikkurahasta tai pätäkästä tai hynästä tai massista tai fyffestä tai fyrkasta tai hillosta tai paalusta tai nappulasta ole pulaa. Kylänsaaresta valmistellaan myös päivitettyä karttaa, jotta siirtoaan odottavat suunnistajat eivät pääse pitämään turhia lepopäiviä managerien vertaillessa toinen toistaan suurempien siirtosummien kyllästämiä sopimusluonnoksia ja etsiessä niistä porsaanreikiä kuten vaikkapa vaatimusta kasvattajaseuralle maksettavista huimista siirtokorvauksista tai pykälää, joka pakottaa osallistumaan amareihin ilman eri suostumusta.

Samalla mainittakoon, että amarit on muistini mukaan ensi vuonna Pellossa.

Ystävällisin terveisin 
Huutokauppaa valmisteleva meklari3 kommenttia:

  1. Järjestetäänkö tää huutokauppa nettihuutokauppana?

    VastaaPoista
  2. Onkos muuten Minna tulossa Pelloon keskitysleirille? Näyttää Lappi olevan mielessä ja ainakaan Rovaniemellä tai Kemi-Tornio-alueella naisesta ei ole vielä havaintoja tehty: http://minnakauppi.com/node/267

    VastaaPoista
  3. Joo vähän on mietitty että se olis hyvä vahvistus rosteriin. Milassa on kaavailtu ekaa pitkää yötä ja jukossa tokavikaa. Ei olla vielä hälle itselleen kerrottu mutta kaikki muut kuviot on nyt kunnossa kun blogitekstin lappi-maininnalla saatin lappilaislähtöisyyden määritelmäkin kuntoon. Jonkun kylän miehen snetissä tarjoamaa leiriä Pellossa en kylläkään suosittele vaan tuttuja ylläksen maisemia tahi uutta elämystä saariselältä.

    VastaaPoista