perjantai 22. huhtikuuta 2011

10mila - isoja pyssyjä haastaan #1

Mie selvittelin tässä 10milan kisakeskuksen tarkan sijainnin sieltä mila-blogin parista talkookuvasta. Sinnehän se lentokentän kaakkoissiipeen rytkästään pikkukylä pystyyn. Sieltä se sitten pamahtaa lauantai-iltana ja isot pyssyt paukkuu seuraavana aamuna.

Meilä on kovat tavotteet niinko aina. Kun kerran yleinen veikkaus on että Kooärrä, Haldeni ja Kokki vie letkaa tänäki vuonna niin Majornan, Malunin, Terän, Linnen ja Panin järjestykset muiden muassa kasataan vastaamaan kolmelle isolle. Siinä net tekkee virheen niinko aina ennenki ja siinä vois olla meän paikka hyökätä.

Kooärrälä oletetaan alkuun hyökkäävän, vai pitäiskö tuumata että puolustavan, sen bulgaarialaisen Kirillin. Mutta pa*kan vi*ut sanoo viestivastaava Pipsaharju. Kirili ryssi yötestin ja levittelee korviaan kakkosjengissä. Kova on kakkonenki. Se nyt vähintään pitäs tänävuonna pestä.

Eiköhän Kooärrä lähe viestijyrilä liikkeelle ja lataile Jukola-joukkueen siihen perään samassa juoksujärjestyksessä. Siihen loppuun ei Terät kykene jos etumatkaa on alle vartti ja tuskinpa Jomppa siihen ainakaan yksinään pystyy. Terän alulle pitäs tintata ihan muita miehiä kun Uudestisyntyviä tai Kuudestilaukeavia. Siihen ko uskaltasivat lyä Jonesin avaan, Paissin kakkoselle, jii, aa, kaks isoa ämmää ja uun kolmoselle ja Nordberin långalle nii loppuviestin vois mietiskellä että kellä ei kestä pää.

Kooärrä nyt kuiten määrää noitten muitten järjestykset ja avauksella hääräilee Hernis, joka pari viikkoa takaperin lipsautti reeninsä seittämännen tonnisen alle kaksviiskytä. Sitten ne laittaa soiro-osastolta terveet hemmot ja Tölkön. Ei mikään kanuuna-avaus vaan takuuvarma kärkiletka longalle. Puhuu vaan sellaista kieltä, että ku kaikki tuon faktan tietää niin kukaan ei tuhlaile kovimpia menijöitä ennen longaa ja tuskin silläkään.

Vauhti on siten kansallista tasoa noilla kaksnumeroisilla yöpätkillä. Tähän me vedetään sellainen keskivertokova alotus, eli olisko Tanka, Markku ja Espii. Jos Espiin akilles ei rauhotu samaa tahtia kun mies kuumenee, lasketellaan kolmatta osuutta kokemuksen voimin. Tällä tavoin sopis Ponnen paidan vilkkua longan kärkiletkassa lenkkivauhdin kolmeviiskyt kokemuksella.

Yöhän se on longan jälkeenki. Suunnannäyttäjät laittaa kotimaisen maajoukkuekalustonsa kehiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti