keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Mustikkainen tattaripuuro

Huhtikuusta alkaen on pidetty noita värkkejä minkä näpäyttämiseen ei saa kehottaa. Ollaan tienattu seuran kassaan nyt neljä euroa ja 32 senttiä. Sillä ei vielä leireillä tammikuusta maaliskuuhun konkurssivaltiossakaan, edes leikkimökissä. Sempä vuoksi ajattelin tehdä tästä lifestyle-blogin jännine kirjoitusvirheineen kun sillä tavoin voipi tienata.

Sitten aloin kirjoittaa eilisestä päivästä niitä näitä. Kuinka jätin aamulenkin väliin kun väsytti, joogailin hetken telkkarin ohjeilla, aamupalaksi tein tattaripuuroa pellavasiemenrouheella ja vedin sen puoliväkisin alas, sitten painuin takaisin nukkumaan, kävin kiertämässä pikkupolkuja kahdentoista kilometrin edestä ja muuta paskaa. Ei oikein huvittanut kirjoitella enempää.

Senpä vuoksi lueskelin kaikenlaisia rankkoja blogeja. Parissa kohtaa törmäsin joskus toissavuoden nousukiidoissa höyrytyn ja DDR:n valmennusopista innoitusta imeneen tekstin lainaukseen ihan arvovaltaisilla kestävyysurheilusivuilla. Sellaistako soopaa tältä sivustolta kaivataan? Kaippa se täytyy vastata huutoon, lukea ja sisäistää kappale "Poliittis-moraalisesta kasvatuksesta", provosoitua, innostua ja antaa näppäinten laulaa. Menee ehkä viikko tai kuukausi mutta lupaus raottaa Ponsilaista filosofiaa on annettu!

3 kommenttia:

  1. joo näpyttämiseen kehottaminen on ihan kapaa!

    VastaaPoista
  2. Huomaa, että moderaattori veti PonsiChatin alas keskustelun karattua käsistä kun täytyy poikain tula tänne aukomaan päätään.

    VastaaPoista
  3. PonsiChatilla ja tällä saitilla on tapana kuumeta kun jätkillä on pitkät lenkit aikaa yksinään mietiskellä.

    VastaaPoista