lauantai 2. marraskuuta 2013

Ponnen TV vie "slow-TV:n" uudelle tasolle - 12 tuntia suunnistusta

Pellon Ponnen suunnistajien epävirallinen mediakonserni PonsiTV on tunnettu omalaatuisista ja pitkistä televisio-ohjelmista. Tänään lauantai-iltana PonsiTV:n 111-kanava esittää puoli vuorokautta kestävän shown suunnistuksesta.


Ohjelmassa on aluksi tarkoitus sukeltaa syvälle suunnistuksen maailmaan. Keskiyön jälkeen tapahtumien tahti ohjelmassa hidastuu, jos vielä mahdollista, tekijät kertovat.


- Voimme nähdä, miten suunnistajan pummi kasvaa pidemmäksi ja pidemmäksi. Se on kiehtovaa, mutta aika outoa televisio-ohjelmaa, sanoo PonsiTV:n tuottaja Näyhä.


Ohjelman ensimmäisessä osassa ohjelmaan tulevat vieraat antavat harjoitteluvinkkejä. Ohjelman aikana saa neuvoja mm. siitä, miten lampusta viritetään monsteri.


Kun vuorokausi on vaihtunut, suunnistajaryhmä yrittää rikkoa pumminsuorittamisen hitausennätyksen. Lähtötilanne on korridoori, jolta yritetään löytää pois. Ajanotto päättyy, kun pelastushelikopteri on löytänyt kaikki osallistujat.


Edellinen ennätys on Australiassa elävän naishenkilön nimissä. Hän suoriutui urakasta neljässä tunnissa ja 51 minuutissa.


- Kilpailijamme valmistautuvat haasteeseen parhaillaan lepäilemällä ja ruokailemalla eräässä saaressa Saarivaaran lähellä, PonsiTV:sta kerrotaan.


PonsiTV:n aiempia ohjelmaerikoisuuksia ovat olleet mm. helmikuussa esitetty 12-tuntinen hisushow sekä 134 tuntia kestänyt ohjelma risteilylaivalta, joka seilasi kohti Tiomilaa. Kyseessä oli maailman pitkäkestoisin yhtäjaksoinen televisio-ohjelma. PonsiTV:n erikoisohjelmat ovat olleet katsojien parissa erittäin suosittuja.


Asiasta uutisoi ensimmäisenä YLE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti