maanantai 25. marraskuuta 2013

Lukijakilpailu - varjojuoksukilometrikisa

Muukkeli haastoi lukijansa juoksemaan, mutta unohti mainita, mitä juokseminen on. Siksipä Karun maan villi kansa julistaa käyntiin lukijakilpailun, jonka tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon juoksukilometrejä viikon aikana.

2000-luvun arkistojen Juoksija-lehdissä ja syystalvilla Etelä-Eurooppaan suuntaavissa lentokoneissa kerrotaan hurjia väitteitä kuinka yli 4min/km on juoksun häpäisyä. Naisetkin lähinnä lyllertävät jos kilometrivauhti painuu yli 4:45.

Nytpä sitten kisataan siitä, kuka saa kasaan eniten juoksukilometrejä kalenteriviikon aikana. Juoksukilometriksi lasketaan miehillä alle 4min/km ja naisilla alle 4:45min/km edetyt kilometrit. Kilpailuaikaa joulukuun alusta helmikuun loppuun. Juoksukilometrien raportointi tämän tekstin kommentteihin heti viikon päätyttyä.

Ponsi on NONAME -seura, mutta varjokisan palkintona emme takkiamme anna. Siispä voittajalle annetaan ilmaiset kartat viikon leirille Pelloon. Luulisi maastojen voittajalle sopivan kun pääosassa niistä 4min/km vauhti alittuu kevyellä iltalenkilläkin.

12 kommenttia:

 1. Juoksin kuule 0.1 km tälle viikolle ! Tästä ei ole kuulekko suunta ylöspäin! Ens viikolla aattelin kymmen ellen satakertaistaa PISTÄKÄÄ kuule paremmaksi!

  VastaaPoista
 2. Nyt on kovat lukemat taulussa! Saapa nähdä kestääkö loppuun asti!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Saksalaismaisia otteita. I like it! Ei ne menneet Mustin tapauksessakaan läpi.

   Poista
  2. Mie en ole missään tekemisissä saksailaisiin liittyvässä Mustin tapauksessa. Pidän asiaa täysin irrallisena tähän asiaan.
   T. Mie

   Poista
 4. 1 km tuli viikon aikana juostua eli hiukan parantui ;) Kunto kohisee mutta jatketaan omaa varjokisaa omassa blogissa....

  VastaaPoista
 5. Pistelikkö Teemu nuo kilometrit viidessä päivässä kasaan vai mikä sulla on ajanjakso tuossa?

  VastaaPoista
 6. Kirjotellaan juttu sitten ku saa telakoituneelle koneelle seuraajan eli toukokuussa. Portugalin kielistä ei viitti hankkia yhen blogitekstin takia ja tällä Näyhän kakkoskännyllä kirjottaminen ei oikeen vielä suju. Gebrelle kunniamaininta, mahtava asenne kilpailemiseen! Jännä olis kuulla että onko Teemu juossu kilipäissään kyttiä karkuun vai mistä kilsat on kertyny. Vielä ei Pellon maastoissa veetä alle 4min/km joten kattellaan palkintoa syssymmällä.

  VastaaPoista