tiistai 15. maaliskuuta 2011

Penkka

Penkan jyrkkyys korreloi kunnon kanssa: mitä loivemmalta mäki tuntuu, sitä paremmassa tikissä on. Oiva kunto näkyy myös halussa löytää entistä jyrkempiä seiniä kavuttavaksi. Jos tämä tuntuu loivalta niin olet kunnossa.

Joskus se penkkakin on kavuttava, joten tee se nyt.

Jk Keitä ne olivat ne kylmän sodan lapset? 50-luku oli viattomuuden aikaa: linnut lauloi ja kaikilla oli taas kivaa puolen vuosisadan tauon jälkeen. 60-luvulla haluttiin olla idealisteja, 70-luvulla kukaan ei enää jaksanut muutamia viimeisiä mohikaaneja ja jääräpäitä lukuun ottamatta hakata päätään seinään tai muuriin. 80-luvulla depressio söi lapsensa, lopultakin. Mutta todellinen kysymys kuuluu: millainen on post-moderni urheilija?

10 kommenttia:

 1. Pitäisköhän kirjoittaa legendasta, jolle tuo penkka ei riittänyt..

  VastaaPoista
 2. ...ja traktorin renkaasta...

  VastaaPoista
 3. miehet uupui, renkaat ja legendat jäi Ritiksen rinteille...

  VastaaPoista
 4. traktorin rengasta veteli eri legendat.

  VastaaPoista
 5. jäljet katosivat ja rengas kärrättiin Mustimaalle...

  VastaaPoista
 6. Nykyään legendat muistelee Ritiksen penkkaa renkaat vyötäröllä

  VastaaPoista
 7. Uskallan väittää, edellinen läski, että olit kuka hyvänsä niin Eskelisen vyötäröllä on edelleen vähemmän rengasta kun sulla ikinä.

  VastaaPoista
 8. Kukas tässä oli aiemmin Eskelisestä mitään maininnut! Parhaimmillaan on rasvaprosentti alkanu kolmosella, tosin elopainoa oli silloin rapiat 5kg enemmän kuin nyt.
  t. nyt 56- kiloinen läski-make

  VastaaPoista
 9. Onkos siellä joku muukin rengasta vedellyt?

  VastaaPoista
 10. Kyllä sinne legendoja mahtuu ja on mahtunut. "Eskelinen" on vain käsite, vaikka Eskelisen tunteville Eskelismi henkilöityykin Eskeliseen.

  VastaaPoista